Hlavní obsah

Na Slovensku skončilo po bitce devět Čechů v nemocnici

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NITRA

Neznámí muži zaútočili ve čtvrtek večer na skupinu Čechů v baru ve městě Nitra. Devět z nich muselo být ošetřeno v nemocnici, jeden tam zůstal na pozorování. Novinkám to potvrdila policejní mluvčí tamní Marta Čuháková.

Článek

Podle Čuhákové jsou napadení Češi příslušníky vězeňské služby ze Znojma a do Nitry přijeli na mezinárodní fotbalový turnaj.

K bitce došlo před půlnocí v baru Barakuda na Mostové ulici. Parta Čechů se zde bavila, když do baru vtrhla skupina násilníků, kteří Čechy okamžitě napadli.

Policie zjišťuje okolnosti případu. "Zkoumáme především příčinu incidentu, kdo je za něj odpovědný a prověřujeme míru zavinění všech zúčastněných osob," dodala mluvčí. Policie případ vyšetřuje jako výtržnictví.

Podle jiných zdrojů diskžokej vyzval skupinu Čechů, aby bar opustili. Když nereagovali, vtrhla do baru skupina pěti až osmi lidí a s obušky v rukou Čechy napadli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám