Hlavní obsah

Muž v Bratislavě přežil pád z osmého podlaží

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava
Aktualizováno

Slovenská policie vyšetřuje neuvěřitelný případ, kdy osmadvacetiletý muž z Bratislavy přežil pád z osmého podlaží paneláku. Případ se stal v pondělí 10. ledna a policie o něm informovala na sociální síti v polovině týdne.

Foto: Policie SR

Dům, kde se neštěstí stalo.

Článek

Případ se stal na Kolískově ulici ve čtvrtém bratislavském obvodě Karlova Ves. Z dosavadních informací vyplývá, že mladý muž měl vyskočit z okna v pondělí ve večerních hodinách. „Při pádu utrpěl několik zranění. Přivolaná zdravotnická služba ho převezla do jedné z nemocnic,“ uvedla policie.

Dívka přežila pád z vyhlídky Mostu SNP. Z výšky 80 metrů dopadla na auto

Evropa

Mluvčí záchranářů Alena Krčová televizi Joj řekla, že muž utrpěl vícero zranění po celém těle, tzv. polytrauma. „Vzhledem k jeho zdravotnímu stavu ho záchranáři museli uvést do umělého spánku a do nemocnice ho transportovali v kritickém stavu,“ uvedla Krčová.

V Plzni vypadlo batole z okna, pád z 15 metrů přežilo

Krimi

Případ vyšetřují policisté okresního ředitelství policejního sboru Bratislava IV. „Pověřený příslušník policejního sboru zahájil v této souvislosti trestní řízení ve věci trestného činu ublížení na zdraví,“ dodala policie na sociální síti.

Přežila pád z Mostu SNP

Podobný případ zažila slovenská metropole před třemi lety, kdy z mostu Slovenského národního povstání (SNP) z výšky 80 metrů spadla 17letá dívka. Přistála na zaparkovaném autě a v kritickém stavu byla převezena do nemocnice.

Po měsíci nemocnice uvedla, že stav pacientky je stabilizovaný, je při vědomí a komunikuje. Po třech měsících byla dívka propuštěna. „Rodina si nepřeje, abychom média dál informovali,“ uvedla tehdy mluvčí nemocnice Dana Kamenická.

Lékaři mluvili o zázraku. Není známo, zda má dívka po pádu trvalé následky.

Reklama

Výběr článků

Načítám