Hlavní obsah

Mladý Syřan se na dětské farmě v Berlíně ukájel na poníkovi

Berlín

Německou metropolí Berlínem otřásá skandál. V oblíbené dětské farmě v Görlitzer Parku byl přistižen mladý muž, jak se ukájí na poníkovi. Policie později zjistila, že se jedná o 23letého Syřana, napsal deník Berliner Morgenpost.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nechtěným svědkem scény se stala chůva s malým chlapcem. „Chůva byla s mým synkem na farmě. Procházeli se a najednou spatřili muže, jak se sexuálně ukájí na poníkovi,“ popsala incident matka dítěte Amanda F. Chůva jí svůj otřesný zážitek vyprávěla, a o případu už nechce mluvit. Scéna byla totiž až příliš traumatizující.

Chůva se ovšem zachovala duchapřítomně. Muže při činu vyfotografovala a okamžitě zalarmovala zaměstnance farmy. Ti následně zavolali policii.

Mladík si všiml, že ho při činu někdo pozoruje. Z farmy utekl a zmizel v parku. Hlídači ho ale podle fotografie nakonec našli a zadrželi, než dorazila policie.

Policisté zjistili, že se jedná o 23letého Syřana. Mladý muž byl obviněn z porušení zákona o dobrých životních podmínkách zvířat a „pobuřování a obtěžování veřejnosti sexuálními činy“.

Podle článku 183a trestního zákona se v Německu „pobuřování na veřejnosti“ trestá odnětím svobody až na jeden rok nebo pokutou, připomíná Berliner Morgenpost. Porušení dobrých životních podmínek zvířat se trestá odnětím svobody až na tři roky nebo pokutou, pokud zvíře trpělo značnou bolestí, dodal deník.

Farma je oblíbená především u mladých rodin. Chovají tam dva poníky, dva oslíky, tucet ovcí a koz, králíky, kuřata a kachny.

Reklama

Výběr článků

Načítám