Hlavní obsah

Medvědice způsobila na Slovensku smrtelnou nehodu

Právo, ivi
Bratislava

Život čtyřiačtyřicetiletého muže si vyžádala úterní dopravní nehoda na severu Slovenska. Nehodu způsobila medvědice, která vyběhla z lesa přímo pod kola projíždějících automobilů.

Foto: Hasiči SR

Následky dopravní nehody na severu Slovenska

Článek

Hasičský sbor Slovenské republiky informoval, že nehoda se stala mezi Liptovskou osadou a Ružomberkem ve směru na Donovaly. „Při nehodě zasahovaly tři naše posádky,“ řekla mluvčí záchranářů Katarína Načiniaková.

Server tvnoviny.sk napsal, že z lesa náhle vyběhla medvědice, řidič osobního vozu jí zachytil přední částí a zvíře odhodil do protisměru. Řidič protijedoucího osobního automobilu se snažil medvědici vyhnout, ale zachytil ji zadní částí vozidla, které začalo na silnici nekontrolovatelně rotovat a narazilo do protijedoucího kamiónu.

Foto: Hasiči SR

Jedno z vozidel narazilo do kamiónu

„V osobním voze zahynul spolujezdec, který seděl na zadním sedadle a pravděpodobně nebyl připoutaný. Utrpěl mnohopočetná vnitřní zranění a záchranáři mu už nedokázali pomoct. Další dva lidi skončili se zraněním v ružomberské nemocnici. Jejich stav je stabilizovaný,“ napsal server.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám