Hlavní obsah

Matka v Německu znásilňovala a prodávala svého syna pedofilům, dostala 12,5 roku

Na 12,5 roku půjde do vězení osmačtyřicetiletá Berrin T., která podle žaloby prodávala svého syna prostřednictvím internetu pedofilům a dítě pravidelně znásilňovala. V úterý o tom rozhodl soud v jihoněmeckém městě Freiburg. Trest dvanácti let vězení vyfasoval také její druh, Španěl Christian L. (39). Ten byl obžalován ze sexuálního zneužívání chlapce, napsala agentura DPA. Tresty jsou pravomocné.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Německá matka u souduVideo: AP

 
Článek

„Dodnes je záhadou, že její mateřské instinkty nefungovaly,“ uvedla státní zástupkyně Nikola Novaková. Ta požadovala původně trest ve výši 14,5 roku pro ženu a 13,5 roku pro jejího partnera.

Žena a její partner dnes desetiletého hocha podle spisu zneužívali minimálně dva roky. Při tom ho natáčeli na video a dítě nabízeli pedofilům v anonymní oblasti internetu známé jako darknet. Policie v případu zadržela a obvinila dalších šest mužů, mezi nimi jednoho Švýcara a Španěla. Vyšetřovatelé získali množství důkazů díky výpovědím matky i jejího druha, oba s policií spolupracovali, rozkrytí sítě napomohly i jejich záznamy.

Bez empatie a soucitu, motiv neznámý

Motiv matky v celém případu zneužívání je pro vyšetřovatele záhadou. Během výslechů neodpověděla na žádné otázky týkající se vysvětlení, proč vlastnímu dítěti ubližovala.

Psychiatr Hartmut Pleines se domnívá, že žena má minimálně rozvinuté schopnosti empatie a soucitu. Byla připravena obětovat své dítě a své zájmy povýšila nad potřeby svého dítěte, dodal Pleines.

Chlapec nyní žije u pěstounů. Matka a její partner mu podle verdiktu musí zaplatit jako odškodné 42 500 eur (téměř 1,1 miliónu korun).

Reklama

Výběr článků

Načítám