Hlavní obsah

Matka v Maďarsku ubila svého tříletého syna

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)
Budapešť

Tříleté dítě v pátek zemřelo poté, co jej ubila jeho vlastní matka. Incident se stal v maďarském městě Kunszentmárton asi 140 kilometrů jihovýchodně od Budapešti. O tragickém případu informoval web policie.hu.

Foto: MTI

Maďarská policie uzavřela ulici, kde matka ubila svého syna

Článek

Otřesný případ pro agenturu MTI rovněž potvrdila mluvčí policie župy Jász-Nagykun-Szolnok Ágnes Kovácsová. „Tříletý chlapec podlehl zraněním, která mu způsobila vlastní dvaatřicetiletá matka,“ řekla mluvčí agentuře MTI. „Júlia T. byla na místě zadržena a čelí podezření z trestného činu vraždy. Další okolnosti případu jsou ve stadiu vyšetřování,“ dodala Kovácsová.

Web police.hu uvedl, že matka v pátek kolem poledne vlastního syna doslova ubila k smrti. K otřesnému činu došlo v bytě, kde rodina žila. Web deníku Blikk konstatoval, že matka vběhla do nedaleké hospody v náruči s umírajícím synem. „Do hospody dorazili záchranáři, ale chlapce se jim už nepodařilo zachránit,“ dodal Blikk.

Podle serveru blikk.hu se rodina přistěhovala do města přednedávnem. „Manželé předtím pracovali v cizině,“ napsal blikk.hu.

Reklama

Výběr článků

Načítám