Hlavní obsah

Kauza rozřezaného kuchaře u Všerub vede do gay komunity

Právo, vpl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V případě vraždy německého kuchaře Markuse Schindelbecka (35), jehož trup minulý týden nalezl myslivec u Všerub na Domažlicku a ruce objevil později rybář v řece Isar poblíž jihobavorského města Geretsried, sleduje zvláštní vyšetřovací tým mnichovských kriminalistů dvě nadějné stopy.

Foto: Novinky.cz s použitím Mapy.cz, Novinky

Místo nálezu

Článek

„Vyhlížejí slibně a mohly by přispět k úspěšnému vyřešení případu,“ řekl internetovému vydání listu Süddeutsche Zeitungv úterý policejní mluvčí Peter Reichl s tím, že podrobnosti by mohly ohrozit vyšetřování.

Podle vyšetřovatelů nalezli potápěči nedalo místa, kde řeka vydala mužovy odříznuté ruce, nůž a pilku. Zkoumají je policejní experti.

:.Našel v lese torzo těla, ještě slyšel z místa odjíždět auto

Německá média dále upozornila, že Schindelbeck, který pracoval do předloňska, než se stal obchodním poradcem, jako kuchař a později uznávaný šéfkuchař, byl znám v homosexuální komunitě.

Policie nevylučuje, že vrah by mohl pocházet z prostředí gayů. Schindlbeck totiž využíval internetovou stránku pro homosexuální komunitu a byl tam zjevně dobře známý. Kriminalisté ale zdůrazňují, že to je jen jedna možnost z mnoha.

Reklama

Související témata:

Související články

Rozřezaný muž od Všerub je německý kuchař

Rozřezaný muž, jehož trup našel minulé úterý myslivec v lese u Všerub na Domažlicku, už má jméno. Českým kriminalistům se ho ve spolupráci s německými kolegy...

Výběr článků

Načítám