Hlavní obsah

Autobus v Hamburku projel skleněnou budovou nádraží. Zůstal viset nad eskalátory

Kuriózní nehoda se stala na vlakovém nádraží Bergedorf v Hamburku. Autobus tam čelně vjel do prosklené budovy nádraží a zůstal viset nad eskalátory. Dva lidé byli zraněni včetně řidičky, napsala agentura DPA.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Hamburku naboural autobus do železniční stanice a zůstal viset nad eskalátoryVideo: Reuters

 
Článek

Devětapadesátiletá řidička ztratila z neznámých důvodů kontrolu nad autobusem. Vozidlo, které obsluhuje trasu Bergedorf – autobusové nádraží v Geesthachtu, vyjelo ve středu brzo odpoledne na svou první cestu, uvedla Anja Gierckeová, mluvčí dopravního podniku Hamburk.

Blizard v Německu převrátil autobus s turisty

Evropa

Autobus vjížděl ke stanovišti, kde čekali cestující, když náhle prudce vjel doprava, přejel přes obrubník, prorazil skleněnou přední část stanice, až nakonec uvíznul na eskalátoru, který propojuje dvě úrovně stanice. „Musí se prošetřit, zda byla příčinou nehody technická závada, nebo je za nehodou jiná příčina," řekla Gierckeová.

Nehoda si naštěstí nevyžádala žádné oběti. Zranila se řidička autobusu a jeden kolemjdoucí. „Byla převezena do nemocnice s lehkými zraněními. Utrpěla v podstatě jen modřiny a oděrky.  Daří se jí dobře,“ uvedla mluvčí. Kolemjdoucího zranily letící úlomky skla. Cestující v autobuse vyvázli bez zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám