Hlavní obsah

Natascha si získala sympatie, zájem médií asi potrvá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VÍDEŇ

Natascha Kampuschová, která osm z osmnácti let svého života strávila v zajetí, vyvolala v Rakousku svým prvním veřejným vystoupením ve středu večer novou vlnu zájmu o svou osobu. Zvědavost veřejnosti byla z jedné části ukojena, mediální kolotoč kolem mladé ženy tím však zřejmě neskončí.

Článek

Středeční rozhovor, který ve čtvrtek budou moci shlédnout i čeští diváci na druhém programu České televize, se stal jedním z nejsledovanějších pořadů rakouské televize od počátku 90. let. V zemi jej sledovaly přes dva miliony diváků. "Celá země se do Nataschy zamilovala," píše se ve středečním vydání deníku Österreich.

Televizní diváci v anketách i psychologové a sociologové v komentářích žasli, že Kampuschová je sympatická a vyzrálá dívka, u níž na první pohled nelze rozpoznat stopy psychického nebo fyzického strádání. Snad nejvíce ale veřejnost překvapil všeobecný přehled a nečekaně vyzrálý způsob vyjadřování. Používala cizí slova jako "paranoia" nebo "klaustrofobie", dělala narážky na Hollywood i politiku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám