Hlavní obsah

Slovák rozbíjel na dálnici u Piešťan auta, řidiči ho zmlátili

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Šok zažili řidiči, kteří ve středu projížděli úsekem slovenské dálnice D1 u Piešťan. Provoz tam zablokoval jednačtyřicetiletý muž, jenž mlátil do aut, která zastavila. Řidiči poškozených vozů ho do příjezdu policie zmlátili, muž skončil v nemocnici.

Foto: TV Markíza

Na dálnici kvůli útoku kolabovala doprava.

Článek

Muž z Bratislavy svým vozem nečekaně zkřížil cestu ostatním řidičům, zastavil, vystoupil a teleskopickým obuškem začal rozbíjet automobily ostatních řidičů.

„Postavil se nám do cesty a mával rukou. Domnívali jsme se, že možná potřebuje pomoc,“ uvedla jedna z žen, které poškodil vůz.

Foto: TV Markíza

Muž rozbíjel čelní skla aut.

„Vyzval nás, abychom vystoupili, že všechny pozabíjí, že mu je to jedno,“ řekl Peter, kterému muž poškodil kapotu. „Byla jsem v šoku. Byla jsem ve voze sama, když přišel ke mně, zvedl tyč a udeřil mi do okna,“ líčila situaci Mária Ďuríková.

Foto: TV Markíza

Muž použil k útoku teleskopický obušek.

Do příjezdu policistů řidiči poškozených vozů agresivního muže zpacifikovali a zbili ho. S rozbitou hlavou ho museli hospitalizovat v piešťanské nemocnici, dodala televize.

Policie na sociální síti uvedla, že útočník poškodil celkem 13 automobilů. „Policie zjišťuje motiv a rozsah způsobených škod,“ dodala policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám