Hlavní obsah

Ukrajinec přeletěl na Slovensko na upraveném rogalu, hned ho zatkli

Právo, ivi, Bratislava

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ukrajinsko-slovenskou hranici přeletěl v pátek Ukrajinec na speciálně upraveném motorovém rogalu. Jak informuje slovenská policie na sociální síti, Ukrajinec byl na místě zadržen.

Foto: Polícia Slovenskej republiky

Speciálně upravené rogalo, na kterém Ukrajinec přeletěl státní hranice

Článek

Policisté ředitelství hraniční a cizinecké policie Sobrance zaregistrovali v noci zvuk neznámého letícího objektu směřujícího z území Ukrajiny do slovenského vnitrozemí.

„Do úseku byli prostřednictvím operačního střediska vyslány další hlídky. Do pátrání se zapojili také příslušníci stanice celního úřadu Michalovce,“ uvedla slovenská policie.

Členové hlídky zjistili, že rogalo přistálo na poli mezi obcemi Jenkovce a Bežovce v okresu Sobrance. „Policisté zadrželi létající dopravní prostředek a státního příslušníka Ukrajiny, který ho pilotoval,“ konstatovala policie.

„Muži byla omezena osobní svoboda a byl předveden na oddělení. V případu jsou aktuálně činěny úkony v souvislosti s neoprávněným překročením hranice,“ dodala slovenská policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám