Hlavní obsah

Poláci připravovali nelegální závody na slovenských silnicích, policie zasáhla

– Bratislava
Právo, ivi

Řidička upozornila slovenskou policii, že tři vozidla bez evidenčních čísel připravují závody na silnici za plného provozu. Policisté zasáhli včas a zadrželi několik občanů Polska.

Foto: Policie SR

Poláci chtěli závodit.

Článek

Slovenská policie informovala na sociální síti, že Poláci vyvázli s pokutou. „Poláci odmontovali tabulky s evidenčním číslem, aby nemohli být identifikování bezpečnostními kamerami,“ uvedla policie. Případ se stal v úterý.

Foto: Policie SR

Tabulka s evidenčním číslem v zavazadlovém prostoru

V září 2018 po zběsilé jízdě tři Poláků a následné havárii vyhasl život 57letého Slováka. Poláci skončili ve vazbě, ale dva z nich byli postupně propuštěni. Oba na základě kauce ve výši 20 tisíc eur (přes půl milionu korun) a jsou stíháni na svobodě.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda na SlovenskuVideo: Polícia Slovenskej republiky

Dvaačtyřicetiletému řidiči porsche, který do vozu nevinného Slováka narazil, soud vazbu prodloužil o další dva měsíce a hrozí mu 15 až 20 let vězení.

Poláci závodili v luxusních vozech porsche, ferrari a mercedes. „Ve vysoké rychlosti a přes plnou čáru nezvládli předjíždění a řidič porsche čelně narazil do vozu značky Škody Fabia, jejíž řidič zahynul,“ uvedla policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám