Hlavní obsah

Zpěvák Chris Brown byl zatčen v Paříži, žena ho viní ze znásilnění

– Paříž • Aktualizováno

Policie v Paříži v pondělí zatkla amerického zpěváka Chrise Browna poté, co na něj 24letá žena podala trestní oznámení pro údajné znásilnění. Zprávu jako první zveřejnil francouzský časopis Closer a následně ji s odvoláním na zdroje ve francouzské justici potvrdily světové tiskové agentury.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zpěvák Chris Brown byl zadržen v hotelu v PařížiVideo: Reuters

 
Článek

Podle mladé ženy ke znásilnění došlo v Brownově apartmá v hotelu Le Mandarin Oriental. Zneužili ji prý i jeden ze zpěvákových přátel a Brownův tělesný strážce. Společně s americkou hvězdou byli v pondělí zadrženy další dva lidé, informují agentury AP a Reuters.

Foto: Luca Bruno, ČTK/AP

Zpěvák Chris Brown na snímku z loňského září

Brown byl podle agentury AFP v úterý v poledne stále ve vazbě, zatímco vyšetřovatelé zkoumají trestní oznámení. Do dvou dnů musí 29letého rapera propustit, nebo vznést předběžné obvinění. Podle AP byl zpěvák mohl být kromě znásilnění obviněn také z drogových přečinů.

Není to první malér

Brown se do problémů se zákonem dostává již poněkolikáté. V roce 2009 se přiznal k napadení bývalé přítelkyně, popové hvězdy Rihanny, za což mu byl vyměřen pětiletý podmínečný trest. Kvůli porušení podmínky pak strávil rok ve vězení. V roce 2013 zase napadl jednoho fanouška a byl odsouzen k pokutě a dvěma dnům vězení.

V létě 2016 zpěváka obvinila z napadení modelka Baylee Curranová. Brown na ni prý ve svém domě v rámci osobního sporu namířil zbraň. Zpěvák nařčení odmítl a následně byl propuštěn na kauci 250 tisíc dolarů (přes 5,5 milionů dolarů).

Odebrali mu opici

V prosinci 2017 zase rapper zveřejnil prostřednictvím služby Instagram video své tříleté dcerky Royalty s opičkou Fiji. Také to ho dostalo do potíží. Zástupci kalifornského úřadu na ochranu přírody mu zvíře krátce nato odebrali, protože neměl povolení na jeho chov.

Christopher Maurice Brown má na kontě devět alb. Za album F.A.M.E. získal v roce 2012 cenu Grammy v kategorii Nejlepší r’n’b album.

Reklama

Výběr článků

Načítám