Hlavní obsah

Lupiči v Británii přepadli 98letého válečného veterána, bojuje o život

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Případ brutálního napadení osmadevadesátiletého válečného veterána šokoval Velkou Británii. Lupiči přepadli seniora v jeho domě na severu Londýna v pondělí. Muže oloupili o pár osobních věcí a starší televizi, kterou lze koupit za pouhých 20 liber (600 korun). Muže ale zranili tak, že nyní v nemocnici bojuje o život, napsal list The Guardian.

Foto: Metropolitan police

Lupiči ve Velké Británii přepadli osmadevadesátiletého válečného veterána, muž bojuje v nemocnici o život.

Článek

Syn oběti Simon řekl, že byl šokován brutalitou, jaká byla vůči jeho otci použita. Starý pán žil v domě přes 60 let. V současné době už potřeboval pravidelnou pomoc. Pečovatel ho v pondělí ráno nalezl v ložnici na podlaze. Byl zbitý, samá modřina, nemohl komunikovat.

Utrpěl vážná zranění, mezi nimi i krvácení do mozku. „Nechápu, jak pachatelé mohou s něčím takovým žít. Zpytujte své svědomí,“ řekl syn.

Rodina prosí veřejnost, aby ti, kteří by mohli mít nějaké informace, se přihlásili na policii a pomohli zločin objasnit. Britská nadace bojující proti zločinu vypsala odměnu 10 tisíc liber (téměř 300 tisíc korun) za informace vedoucí k dopadení pachatelů.

Reklama

Výběr článků

Načítám