Hlavní obsah

Senior se na Slovensku řítil v protisměru, auta mu jen těsně uhýbala

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na rychlostní silnici R1 u slovenského města Sereď jel v úterý v protisměru třiaosmdesátiletý řidič. Svou riskantní jízdou způsobil nehodu, když se ve snaze vyhnout čelní srážce srazila další tři auta. Nikomu se nic nestalo, škoda na vozidlech dosáhla výše osm tisíc eur (přes 200 tisíc korun). Policie o tom ve čtvrtek informovala na Facebooku.

BEZ KOMENTÁŘE: Po slovenské rychlostní silnici se řítil v protisměru 83letý řidičVideo: Policie SR

 
Článek

Řidič volkswagenu opustil rychlostní silnici na nejbližším výjezdu, uvedla slovenská policie na svém facebookovém profilu. Přesto se ho podařilo vypátrat díky tomu, že jeho registrační značku zachytil jeden z protijedoucích řidičů na palubní kameru.

Policisté záběry z kamery spolu s poděkováním řidičům zveřejnili. Je z nich patrné, že zmatený senior svou jízdou v levém pruhu na jednosměrné dvouproudé komunikaci riskoval nejen svůj život, neboť autu v protisměru se překvapení řidiči vyhýbali doslova na poslední chvíli.

Když policisté seniorovi video ukázali, k jízdě v protisměru se přiznal. Není přitom jasné, kolik kilometrů takto třiaosmdesátiletý řidič z města Šaľa jel.

„Policie bude případ řešit ve správním řízení,“ řekla trnavská policejní mluvčí Mária Linkešová.

Reklama

Výběr článků

Načítám