Hlavní obsah

Milionářce Rezešové svitla naděje, za dobré chování by mohla odejít z vězení

– Budapešť
Právo, ivi

Slovenská milionářka Eva Rezešová (40) v létě zřejmě opustí vězení, kde si odpykává devítiletý trest za nehodu, kterou způsobila na maďarské dálnici M3 a při níž zemřeli čtyři lidé. Rezešová by mohla být podmíněně propuštěna po šesti letech za své dobré chování, napsal list Blikk.

Foto: TV Markíza

Eva Rezešová u soudu.

Článek

Brány věznice by mohla Rezešová opustit letos v srpnu. Nejpozději tři měsíce před tímto termínem musí podat k soudu žádost o předčasné propuštění. „Soud při svém rozhodování prověří chování Rezešové ve vězení. Rodina věří v pozitivní rozhodnutí,“ píše Blikk.

List připomíná, že milionářka se v budapešťském vězení chovala příkladně, dodržovala všechna pravidla. V krejčovské dílně odváděla dobrou práci, se spoluvězeňkyněmi vycházela dobře a naučila se i maďarsky. Za dobré chování dostala také několik vycházek, které využila k setkání s rodinou v Budapešti.

Foto: MTI

Ve fiatu zahynuli čtyři lidé.

Havárie se stala 21. srpna 2012 na maďarské dálnici M3. Rezešová se svým luxusním BMW narazila v rychlosti 165 kilometrů v hodině do Fiatu Punto, který se po nárazu vzňal. Na místě uhořeli tři lidé, čtvrtý člověk zemřel po převozu do nemocnice.

Rezešová je dcera Alexandra Rezeše, bývalého ministra dopravy v kabinetu Vladimíra Mečiara. Rezeš privatizoval Východoslovenské železárny a svého času byl také majitelem fotbalového klubu Sparta Praha.

Reklama

Výběr článků

Načítám