Hlavní obsah

Slovák podle policie léta znásilňoval tři nevlastní dcery

Právo, ivi
Bratislava

Čtyřicetiletý Július H. ze západního Slovenska měl několik let znásilňovat a sexuálně zneužívat své tři nezletilé nevlastní dcery. Na případ upozornila ve středu televize Markíza, která však vzhledem k citlivosti případu neuvedla, kde přesně se otřesný případ odehrál.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Vůz slovenské policie, ilustrační foto

Článek

Muž žil se svou družkou a jejími třemi dcerami. Sexuálně měl každou zneužívat, když dovršily osm let. „Muž se dotýkal dívek na intimních místech a pod nátlakem ho měly orálně uspokojovat. Každou z nich podle obvinění také znásilnil,“ uvedla televize. Podle výpovědi dívek je sexuálně zneužíval tři- až čtyřikrát týdně.

Mojmír Huna z krajské prokuratury v Trnavě televizi potvrdil, že Július H. byl obviněn ze zločinů sexuálního zneužívání, sexuálního násilí a znásilnění, kterých se dopustil na nezletilých.

„Nechutné perverznosti začal dělat nejstarší z dcer před jedenácti lety. Za dva roky se mu musela podvolit i její mladší sestra. Obě měl znásilňovat a zneužívat sedm let,“ uvedla TV Markíza. Nejmladší ze sester také mlátil a podle televize se u ní pokusil o anální styk.

Matka prý nic netušila

Matka údajně o ničem nevěděla. „Řekl jí to, až když se s ním rozešla. Dívkám trvalo několik měsíců, než se odhodlaly promluvit. S nejmladší dcerou zašla matka okamžitě ke gynekologovi, který potvrdil, že byla sexuálně zneužita. Poté podala na bývalého druha trestní oznámení,“ konstatovala televize.

Július H. byl po měsíci pátrání zadržen a koncem roku 2017 na něj byla uvalena vazba. Hrozí mu sedm až patnáct let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám