Hlavní obsah

Manželé z Krasnodaru čelí obvinění, že zavraždili a snědli třicet lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krasnodar

Manželé z Krasnodaru na jihozápadě Ruska přiznali vraždu třech desítek lidí, jejichž těla podle ruských médií zohavovali a zřejmě také jedli. Policisté, kteří prověřovali vraždu nejmenované ženy, totiž u dvojice doma našli uvařené jídlo a naporcované maso neznámého původu. Nařídili testy DNA, které ověří, zda se jedná o lidské ostatky. Informovala o tom stanice RT.com.

Foto: Sergei Karpukhin, Reuters

Ruští policisté (ilustrační foto)

Článek

Podezření padlo na pětatřicetiletého Dmitrije B. a jeho choť Natálii poté, co se na vojenské základně, kde dvojice bydlí, našlo tělo zohavené pětatřicetileté ženy.

Stavební dělníci později nedaleko nálezu těla našli mobilní telefon a v něm snímky zohaveného těla. Jeho části si měl B. vkládat do úst a fotit se při tom. Jeden takový snímek ruská média zveřejnila.

Ruské ministerstvo vnitra už podle BBC potvrdilo, že byl muž, který je vidět na snímcích, zadržen.

Jídlo neznámého původu 

Na záběrech, které zveřejnila ruská televize RT.com, je vidět nepořádek v bytě manželů, jakožto i zbytky, zřejmě lidských těl. „V kuchyni jsme zajistili jídlo a zmrazené kusy masa neznámého původu,“ potvrdil Vyšetřovací výbor Ruské federace, což je obdoba americké FBI.

Fotky a další důkazní materiál podle ruských médií napovídají tomu, že dvojice vraždila nejméně po dvě desetiletí. Nyní si na další postup počká ve vazbě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám