Hlavní obsah

Maročanka přiletěla do Rakouska s vnitřnostmi svého manžela v krabičce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vídeň

„Nejpodivnější nález za poslední rok“ učinili rakouští kontroloři na letišti ve Štýrském Hradci (Grazu) poté, co zde v neděli z letadla vystoupila jedna marocká žena, která pod oděvem ukrývala krabičku se střevy svého zesnulého manžela. Informoval o tom místní list Kleine Zeitung.

Foto: Profimedia.cz

Letištní hala ve Štýrském Hradci

Článek

Žena, jejíž totožnost deník neodhalil, měla vnitřnosti uložené v umělohmotné krabičce. Šokovaným celníkům vysvětlila, že její muž zemřel nedávno během operace v nemocnici v Maroku a ona má podezření, že byl otráven. Maročanka měla v úmyslu nechat střeva laboratorně prozkoumat a ověřit si, jestli v nich nejsou stopy jedu.

Úřady povolaly lékaře, který ale prohlásil, že nelze vést řádné vyšetření, aniž by bylo k dispozici celé tělo. Ostatky, které žena vezla, byly nicméně dočasně uskladněny před dalším forenzním zkoumáním.

Podle policie se žena ničeho nezákonného nedopustila a stíhání by v tomto případě nebylo „relevantní“, uvedl policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám