Hlavní obsah

Steven Seagal dostal od Lukašenka meloun a chroupal s ním mrkev

Minsk

Běloruský prezident Alexandr Lukašenko, který ovládá zemi tvrdou rukou, na svém venkovském sídle Ozernyj severně od Minsku hostil představitele četných hrdinů z hollywoodských bojových filmů Stevena Seagala. Ukázal mu svou úrodu a daroval mu meloun a mrkev. Seagal se s chutí zakousl.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Steven Seagal dostal v Bělorusku od prezidenta meloun a mrkevVideo: Reuters

 
Článek

„Pěkný,“ reagoval Seagal ve chvíli, když mu Lukašenko ukázal zralý meloun a následně mu ho daroval. Běloruský prezident také herci osobně očistil jednu mrkev. „Na zdraví, je to velmi dobré pro zdraví,“ řekl Lukašenko a Seagal se hned zakousl.

Seagal navštívil Bělorusko kvůli smlouvě své konzultační firmy se společností, která vyvíjí počítačové hry. Lukašenkova mluvčí uvedla, že se s prezidentem dávno toužil setkat. Obzvláštní nadšení ale během středeční návštěvy neprojevoval, jak ukazují záběry zveřejněné agenturou Reuters.

Seagal však má blízko i k Lukašenkovu spojenci v Kremlu Vladimiru Putinovi, jehož nazval „jedním z největších státníků“. Kvůli jeho sympatiím k politice Moskvy pořadatelé hudebního festivalu v Estonsku v minulosti zrušili plánované vystoupení jeho bluesové kapely Steven Seagal Blues Band.

Lukašenka na venkově loni navštívil i francouzský herec Gérard Depardieu, jehož běloruský prezident učil kosit louku. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám