Hlavní obsah

Matka obvinila učitelku v trnavských jeslích, že pokousala jejího syna

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)
Trnava

Matka devítiměsíčního Adama obvinila v Trnavě učitelku, že jejího syna uhodila do tváře a ještě ho kousla na ruky. Podle ní byla opilá. Případ vyšetřuje policie, uvedla slovenská média.

Foto: Ivan Vilček, Právo

Slovenská policie. Ilustrační foto

Článek

„Incident prověřujeme jako podezření z přečinu ublížení na zdraví. Policie pracuje i s verzí, že učitelka mohla být pod vlivem alkoholu,“ uvedla trnavská policejní mluvčí Martina Kredatusová. V případě, že by byla učitelka jeslí uznána vinnou a odsouzena, mohla by dostat trest vězení v délce dva až pět let.

Adam navštěvoval jesle dva týdny a matka Veronika P. (25) byla až doposud s péčí o svého syna spokojená. „V úterý jsem si ho vyzvedla celého pomláceného. Třásl se a nedokázala jsem ho uklidnit,“ řekla matka televizi Markíza.

Matka si následně všimla na synově ruce stop po zubech a šla s ním na pohotovost. „Tam mi řekli, že je to kousnutí od dospělého člověka,“ dodala. Páleníková se rozhodla, že syna už do jeslí nedá a zůstane s ním doma do jeho tří let.

Veronika P. tvrdí, že učitelka v mateřské školce byla opilá: „Viděla jsem to na ní a cítila jsem to z ní,“ tvrdí. Podala proto trestní oznámení.

Vedení mateřské školky na sociální síti obvinění odmítlo: „Naše zařízení ani naši zaměstnanci nemají nic společného se zraněním Adama. Všechny zveřejněné informace jsou nepodložené výmysly a distancujeme se od nich. “

Reklama

Výběr článků

Načítám