Hlavní obsah

Poláka podezřelého z ubití českého bezdomovce v Itálii zatkli u Varšavy

Bolzano

Polská policie na předměstí Varšavy zatkla v pondělí 21letého muže podezřelého z vraždy českého bezdomovce v italském Bolzanu. Oznámil to italský server deníku il Giorno dell’Alto Adige.

Foto: Profimedia.cz

Mrtvého Čecha našli náhodní kolemjdoucí v centru Bolzana.

Článek

Polák Adrian Zelech stíhaný už dřív kvůli majetkovému trestnému činu byl zatčen na základě evropského zatykače. Je podezřelý z brutálního ubití českého občana Jaroslava Kohla v centru severoitalského města z 9. ledna.

Italská prokuratura dříve uvedla, že pachatel Čechovi přivodil smrtelná poranění opakovaným kopáním a údery pěstí. [celá zpráva]

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Italský server podotkl, že důvody činu byly banální, blíže je ale nespecifikoval.

Padesátiletého muže našli náhodní kolemjdoucí zabaleného ve spacáku v přístřešku pro odkládání jízdních kol. Muž se po útoku zřejmě zabalil do spacáku a uložil se ke spánku v domnění, že jeho zranění nejsou vážná, během několika minut ale zemřel.

Zelech z Itálie odjel den po vraždě po podání falešné výpovědi policii. Polák je nyní ve věznici ve Varšavě. Itálie žádá jeho vydání.

Reklama

Výběr článků

Načítám