Hlavní obsah

V italském Cagliari se čelně srazily tramvaje, 70 zraněných

– Cagliari

Při srážce dvou tramvají ve městě Cagliari na italské Sardinii utrpělo zranění sedmdesát lidí. Strojvedoucího jedné ze souprav museli z kabiny vyřezávat hasiči a je ve vážném stavu, stejně jako jedna z pasažérek. Informoval o tom server listu Corriere della Sera.

Foto: Reuters

V Itálii se čelně srazily dva vlaky

Článek

V soupravách, které se čelně srazily v rychlosti okolo 40 kilometrů za hodinu, v ranní dopravní špičce cestovalo na 150 lidí.

Foto: Reuters

BEZ KOMENTÁŘE: V Itálii se čelně srazily dva vlaky

„Přišel silný náraz a všichni popadali na zem. Pak se někomu podařilo otevřít dveře a všichni se snažili dostat co nejrychleji ven,“ řekl italskému deníku student, který byl v jedné z tramvají.

Příčina nehody v centru největšího města italské Sardinie zatím není jasná. Mohlo jít o chybu jednoho z řidičů nebo o technickou závadu.

„Čekáme, až se nám podaří analyzovat záznamy z tramvají. Pak si budeme moci udělat lepší obrázek o tom, co se stalo a říci něco s jistotou. V tuto chvíli je jisté jen to, že ty tramvaje neměly být na jedné koleji,“ cituje Corriere della Sera nejmenovaného pracovníka dopravních podniků v Cagliari.

Reklama

Výběr článků

Načítám