Hlavní obsah

Český bezdomovec v Bolzanu zemřel násilnou smrtí. Někdo ho ubil

– Bolzano

Českého muže bez domova, kterého v neděli našli mrtvého v italském Bolzanu, někdo ubil k smrti. Prokázala to soudní pitva. Vyplynulo z ní, že Čech zemřel na krvácení do mozku a plic. Informoval o tom server Alto Adige.

Foto: Archiv Südtirol

Bolzano. Ilustrační snímek

Článek

Bolzanská prokuratura už zahájila trestní stíhání neznámého pachatele, který podle patologa Čechovi přivodil smrtelná poranění opakovaným kopáním a údery pěstí. [celá zpráva]

K vraždě muže, jenž mezi místními proslul jako pouliční hráč šachů, došlo před kulturním střediskem Walterhaus v centru města.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Padesátiletého muže našli náhodní kolemjdoucí zabaleného ve spacáku v přístřešku pro odkládání jízdních kol. Přivolaní policisté se Čechovi, jehož jméno zveřejněno nebylo, pokoušeli poskytnout první pomoc, bylo už však příliš pozdě.

Muž se po útoku zřejmě zabalil do spacáku a uložil se ke spánku v domnění, že jeho zranění nejsou vážná, během několika minut ale zemřel.

Místní obyvatelé nosí na místo skonu zavražděného Čecha svíčky.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám