Hlavní obsah

Bruselští vojáci a policistky se prý místo honu na teroristy věnovali orgiím

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brusel

Posádka jedné z bruselských policejních stanic se v době, kdy byl Brusel po pařížských útocích paralyzován nejvyšším stupněm ohrožení terorismem, oddávala sexuálním orgiím. Osm vojáků a dvě policistky se měli podle belgických médií v době plné pohotovosti na služebně věnovat blíže nespecifikovaným erotickým radovánkám.

Foto: Reuters

Ilustrační foto

Článek

K profesnímu pochybení příslušníků belgických bezpečnostních složek došlo podle serveru Politico ve čtvrti Ganshoren, která sousedí s neblaze proslulým předměstím Molenbeek. Právě tam při tom probíhal hon na lidi spojené s pařížským masakrem.

Velitelství policie v oblasti Brusel západ incident nechtělo potvrdit, ale ani ho nevyvrátilo, píše list La Dernière Heure, který s informací přišel jako první.

Stanice Ganshoren se na dva listopadové týdny proměnila v improvizovanou vojenskou základnu, z níž vycházely posílené smíšené policejní a vojenské patroly se samopaly střežit ulice. [celá zpráva]

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ozbrojené složky hlídkují v centru Bruselu, metro zůstává i nadále zavřenéVideo: Reuters

Vojáci a policistky ale sloučení patrně využili k jinému účelu.

Brusel byl od 21. listopadu ochromen. Nejezdila podzemka, úřady, školy, muzea a další instituce zůstaly zavřeny. Zastavil se i noční život. Kavárny, restaurace a bary zavíraly dřív.

Reklama

Související články

Belgie zve do království pražců

Brusel se může vedle ikonického Atomia a romantického Velkého náměstí chlubit dalším skvostem. V muzeu vlaků Train World (Svět vlaků) se podařilo povýšit vlaky...

Výběr článků

Načítám