Hlavní obsah

Marihuanový les policie objevila jen kousek za Londýnem

Londýn

V Kingstonu nad Temží na zeleném jihozápadním předměstí Londýna objevila policie „konopný les”, uvedl list The Daily Telegraph. Desítky rostlin tam neznámým pěstitelům vyrostly do výšky až půldruhého metru.

Foto: Kingstonská policie

Nedaleko Londýna policisté objevili na 150 rostlin konopí.

Článek

„Policii ve čtvrtek volali kvůli pár konopným rostlinám. My jsme našli les,“ uvedla kingstonská policie. Rostliny byly na ploše velké zhruba jako fotbalového hřiště.

Policie kvůli nálezu dosud nikoho nezadržela. Zveřejnila ale fotografie na Twitteru pod hashtagem #TheseArentXmasTrees (Toto nejsou vánoční stromky).

Foto: Kingstonská policie

„Když policisté dorazili na místo, našli přes 150 rostlin. Některé z nich byly vysoké přes jeden a půl metru,” popsal mluvčí Scotland Yardu.

Foto: Kingstonská policie

„Ať už je vysadil kdokoli, využil k tomu velmi odlehlé místo. Jediný způsob, jak se tam dostat, je jít dvacet minut opuštěnou nezastavěnou krajinou,” dodala Sarah Hendersonová z kingstonské policie.

Její kolegové všechny rostliny odvezou a zničí.

Konopí se obvykle nelegálně pěstuje stále víc pod umělým osvětlením s cílem dosáhnout většího množství THC v sušině. Jak ale poznamenal The Daily Telegraph, i pod širým nebem je možné pro získání marihuany úspěšně pěstovat konopí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám