Hlavní obsah

Rodina zapomněla tříletou dceru cestou na dovolenou na odpočívadle

Paříž
Aktualizováno

Na svoji tříletou dceru zapomněl rodičovský pár ve Francii, který se po dálnici A7 vydal na dovolenou na Francouzskou riviéru. Rodiče dceru nechali na dálničním odpočívadle. Vraceli se pro ni až téměř po hodině, když zachytili výzvu v rozhlase a došlo jim, že se výzva týká právě jich. Informovala o tom agentura AFP.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Na bezprizorné dítě upozornili v neděli po poledni další motoristé na odpočívadle u Loriolu v departementu Drôme. Holčička jim pověděla, že má bratra a sestru a jede k moři, jenomže „tatínek s autem odjel“.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Rodiče si její nepřítomnosti povšimli, až když o zhruba 45 minut později uslyšeli rozhlasovou výzvu. To už byli asi o 150 kilometrů dál. „Rodina minula Aix-en-Provence a směřovala k Saint-Raphaël. Nikdo z nich si nevšiml, že tam není,“ řekl nejmenovaný policejní zástupce.

Než se na místo vrátili, o holčičku se už starala policie. Rodiče pak až do večera podávali policii vysvětlení. Úřady zvažují obvinění, ale zatím nerozhodly.

Reklama

Výběr článků

Načítám