Hlavní obsah

Po brutálním útoku zůstal muž v Londýně pořezaný od ucha k uchu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dagenham

Obětí brutálního napadení nožem se stal 36letý muž ve východním Londýně. Podle tamní policie jsou jeho zranění život ohrožující. Útočník oběť pobodal do krku, pořezal na obličeji i hrudníku. Je stále v kritickém stavu, uvedla v sobotu BBC. Policie útok označila za „hrozivý”.

Článek

„Utrpěl více než sedmicentimetrovou řeznou ránu na krku, další, velmi hlubokou na levé tváři, která se táhne prakticky od ucha k uchu. Dále pak zranění na pravé straně hrudníku a pod ramenem,” řekl detektiv konstábl Nicola Dunn. Policie také uvedla, že muž musel podstoupit tracheotomii.

Útočník muže napadl ve čtvrtek večer v londýnském Dagenhamu. Podle policie útoku předcházela hádka v obchodě s rychlým občerstvením. Ta pokračovala i na ulici.

Podezřelý, který ještě nebyl dopaden, byl policii popsán jako muž černé pleti okolo 30 let, v šedém tričku, černých džínách a bílých teniskách.

Policie také pátrá po svědcích útoku.

Reklama

Výběr článků

Načítám