Hlavní obsah

Herečka Gayetová se zabydluje v Elysejském paláci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paříž

Julie Gayetová, kvůli níž se francouzský prezident Francois Hollande loni rozešel s partnerkou Valérií Trierweilerovou, se zabydluje v prezidentském Elysejském paláci. Informoval o tom magazín VSD, podle něhož tam 42letá herečka tráví každou noc.

Foto: Profimedia.cz

Julie Gayetová

Článek

„V elysejských apartmánech přibývá nové vybavení,“ uvedl francouzský magazín, podle něhož se ale nejedná o žádné „extravagantní nákupy“.

Gayetová podle VSD už do prezidentského sídla nevchází bočním vchodem jako dříve, ale přijíždí hlavní bránou. Svatbu s Hollandem však prý neplánuje, údajně si chce „zachovat svou nezávislost“.

Foto: Philippe Wojazer/Files , Reuters

Francouzský prezident Francois Hollande se svou partnerkou Valérií Trierweilerovou

Pár se společně na veřejnosti zatím neobjevil a prezident ani nepotvrdil, že se s Gayetovou stýká, i když ji podle médií střeží ochranka.

Související téma

Foto: Christian Hartmann, Reuters

Francouzský prezident François Hollande

Při oficiálních příležitostech občas Hollanda doprovází jeho někdejší přítelkyně a matka jeho čtyř dětí Ségolène Royalová.

Reklama

Související témata:

Související články

Francouzský prezident má milenku už dva roky

Vztah francouzského prezidenta Françoise Hollanda s herečkou Julií Gayetovou trvá už dva roky – začal ještě před tím, než se socialistický politik stal hlavou...

Výběr článků

Načítám