Hlavní obsah

Maďarská policie zajistila dvě velké zásilky kokainu

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapešť

Během několika dní zadržela maďarská policie dvě velké zásilky kokainu na budapešťském letišti Ference Liszta. V prvním případě to bylo 7,4 kilogramu a ve druhém 12,6 kilogramu kokainu.

BEZ KOMENTÁŘE: Celníci na letišti zadrželi zásilky kokainuVideo: police.hu

 
Článek

Na letišti byli nejprve v sobotu zadrženi dva Portugalci, muž a žena, uvedla agentura MTI. Kokain v hodnotě 9,7 miliónu korun se pokusili propašovat na území Maďarska v balíčcích označených jako barva na vlasy. Třiadvacetiletá Filipa Sandra C. měla v zavazadle 82 balíčků s kokainem o celkové hmotnosti 7,4 kilogramu. Doprovázel ji Aruna C. (48).

V úterý zadržela policie na budapešťském letišti Itala Bernarda D., který měl v zavazadle 154 kusů balení barvy na vlasy, které obsahovaly 12,6 kilogramu kokainu. Hodnota zadrženého množství kokainu dosahuje částky 16,8 miliónu korun. Ital, stejně jako již zmínění občané Portugalska, letěl z Brazílie přes Dubaj do Maďarska.

Policie neoznámila, zda zmíněné cizince zadržela na základě předběžných informací, nebo kvůli podezřelému chování na letišti. Cizinci byli umístěni do vyšetřovací vazby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám