Hlavní obsah

V Británii obvinili mladou Češku z vraždy 14měsíčního bratříčka

Právo, sw

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Birmingham
Aktualizováno

Z brutální vraždy teprve 14měsíčního chlapečka obvinili policisté v britském Birminghamu jeho 19letou sestru Terezu L. a jejího o osm let staršího přítele Marka H. Informoval o tom server Newstalk.com.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

Podle BBC mělo dítě české občanství, český původ mají podle jmen i údajní pachatelé.

Chlapeček Santino B. zemřel na Nový rok poté, co jej sanitka s „rozsáhlými zraněními a zlomeninami na několika částech těla“ převezla do birminghamské dětské nemocnice.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Sestra oběti a její partner, oba nezaměstnaní, byli pověřeni tím, aby se o chlapečka starali, zatímco jeho matka už od podzimu pobývá v Česku, uvedla média.

„Policie ve (středoanglickém hrabství) West Midlandsu úzce spolupracuje se svými českými kolegy na hledání Santinovy matky, o níž si myslíme, že se minulý rok v září vrátila do Česka,“ sdělil představitel místní policie Justin Spanner.

Matku ve středu na žádost britských kolegů našli čeští policisté z Ústeckého kraje, uvedla ČTK.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám