Hlavní obsah

Maďarská strana slibuje věčný život a pivo zdarma

Právo, ivi
Budapešť

Věčný život plus dvacet let navíc, nulové daně, pivo zdarma a 93procentní záruku, že po zvolení nebudou její členové krást. To jsou hlavní body programu recesistické Maďarské strany dvouocasého psa, která byla před nedávnem oficiálně zaregistrována.

Foto: mkkp

Logo nové recesistické strany v Maďarsku

Článek

Národně orientované maďarské strany s oblibou slibují obnovu tzv. Velkého Maďarska v hranicích před rokem 1918. Recesistická strana slibuje naopak Menší Maďarsko. Žádostí na zavedení rublu místo eura míří recesistická strana na proruskou orientaci premiéra Viktora Orbána. Opakující se spory mezi Bruselem a Budapeští chce strana řešit tím, že Maďarsko vystoupí z Unie a Unie se následně připojí k Maďarsku.

Nová strana chce vystupovat na ochranu práv rostlin a virů. Chce prosadit jejich zastoupení v parlamentu, protože tvoří „tichou většinu“ života na zemi. Ve zdravotnickém programu slibuje strana zrušení největšího problému zdravotnictví - chorob. V sociální oblasti podporuje strana totální nezaměstnanost, ale s pravidelným příjmem všech občanů. „V případě, že sestavíme vládu, budeme se řídit heslem: Není potřebná práce, ale peníze. Lidstvo není hodno toho, aby muselo pracovat za peníze,“ píše se v programu strany. Bezpečnostní politika strany pozůstává pouze jediného bodu: je potřeba zavést světový mír.

Foto: mkkp

Předvolební plakát Maďarské strany dvouocasého psa slibuje občanům věčný život + 20 let.

Meteorologický program strany obsahuje zavedení letních teplot v rozmezí 20 až 25 stupňů s příjemným vánkem. V zimě by strana zavedla souvislou sněhovou pokrývku s výjimkou silnic.

Všechny sliby nové strany mají za cíl poukázat na stejně nereálné sliby tradičních politických stran. „Dávají nesplnitelné sliby bez toho, aby voličům objasnili, že jejich sliby jsou nereálné,“ uvedla strana ve svém prohlášení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám