Hlavní obsah

Personál dětského oddělení si udělal v nemocnici mejdan, pacienti nemohli spát

Právo, ivi, Bratislava
Bratislava

Známé rčení říká, že ticho léčí. V noci z pátku na sobotu si pacienti bratislavské dětské fakultní nemocnice mohli o tichu nechat jen zdát. Podle televize Joj si totiž personál uspořádal v noci na oddělení mejdan.

Lékaři si udělali večírek v nemocniciVideo: TV JOJ

 
Článek

Po půlnoci se v nemocnici, kde se léči děti, ozývala hlasitá muzika, na akci se pil alkohol a kouřilo se. Na mejdan si stěžoval muž, který tam byl se svou dvouměsíční dcerou. Ta je po náročné operaci a hlasitá muzika ji budila.

Otec proto šel za bavícím se personálem, aby mu domluvil. Personál hudbu na nějaký čas ztlumil, ale potom ji zase zesílil. „Byl tam jeden doktor, který tancoval na elektronickou hudbu,“ líčil situaci muž.

Personál tvrdil, že každé oddělení dostalo oznámení, že se u nich bude konat mejdan. „Mojí dvouměsíční dcerce, která je po operaci, jste to také oznámili?“ zeptal se naštvaný otec. Ještě v noci sepsal stížnost, kterou poslal vedení nemocnice.

Primář se již omluvil

„Vedení dětské fakultní nemocnice se k uvedenému podnětu může vyjádřit nejdříve v pondělí po důsledném prošetření situace. Pokud se prokáže oprávněnost podnětu rodiče, vyvodíme z toho důsledky,“ uvedla mluvčí nemocnice Dana Kamenická.

Podle televize Joj se primář oddělení tatínkovi druhý den omluvil a v rámci odškodnění nemusí platit za pokoj vyhrazený pro člena rodiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám