Hlavní obsah

Loupež jako z akčního filmu vynesla lupičům milióny

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Přepadení jako vystřižené ze scénáře akčního filmu se odehrálo v noci na sobotu u slovenského města Zlaté Moravce. Lupiči změnili trasu pancéřového automobilu, který vezl peníze, pomocí silničářských značek. Vůz odklonili na odlehlou silnici, tam už na posádku zloději čekali s namířenými zbraněmi, informoval server cas.sk. Lupiči si odnesli 400 tisíc eur (11 miliónů korun) a zmizeli beze stopy.

Foto: Ivan Vilček, Právo

Slovenská policie. Ilustrační foto

Článek

Členové bezpečnostní služby, kteří automobil doprovázeli, se lupičům vzdali. Ti jim sebrali zbraně i mobilní telefony, přinutili je otevřít část vozu, kde se peníze nacházely. Finance sebrali a zmizeli. Při loupeži nebyl nikdo zraněn.

Policie je zatím na podrobnosti o případu skoupá. „V současném stadiu vyšetřování nebudeme poskytovat žádné informace,“ uvedla nitranská policejní mluvčí Božena Buchterová.

Podle předběžných informací vůz přepadla čtveřice mužů. Na jejich dopadení nasadila slovenská policie elitní členy kriminální agentury.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám