Hlavní obsah

Návštěva slovenského prezidenta v USA: Dopravní nehoda a hodinový zásek ve výtahu

Právo, Ivan Vilček, Bratislava

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Pracovní cesta slovenského prezidenta Andreje Kisky ve Spojených státech se neobešla bez nečekaných komplikací. Kiska strávil nedobrovolně hodinu ve výtahu a dva američtí policisté zabezpečující jeho kolonu měli navíc vážnou nehodu.

Návštěva slovenského prezidenta v USA: Dopravní nehoda a hodinový zásek ve výtahuVideo: TVNOVINY.SK

 
Článek

Policisté na motocyklech jeli ve městě Coronado u San Diega před prezidentskou kolonou a měli za úkol zabezpečit hladký průjezd hlavy státu. Jenže se spolu srazili a jeden z policistů je vážně zraněný.

„Neviděl jsem, co se stalo. Projížděli jsme kolem místa, kde se nehoda stala. Chtěl jsem policisty v nemocnici navštívit. S ohledem na jejich zdravotní stav to však nebylo vhodné,“ řekl Kiska televizi Joj.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

V pondělí se Kiska i s desetičlenným doprovodem zasekl v hotelovém výtahu a museli ho vyprošťovat hasiči. „Prvních 30 až 40 minut se dalo, ale pak začal houstnout vzduch a zvyšovala se teplota,“ popsal situaci prezident.    

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám