Hlavní obsah

Na Ukrajině je v sevření další dobrovolnický prapor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kyjev

V Doněcké oblasti na východě Ukrajiny se ocitl v obklíčení vzbouřenců další dobrovolnický prapor. Ve čtvrtek to uvedl server Ukrajinska pravda. Boje jsou hlášeny i z dalších míst.

Foto: Vasily Fedosenko, Reuters

Ukrajinský dobrovolník

Článek

Do sevření se podle ukrajinského serveru dostal prapor Kyjevská Rus. Bojovníci prý marně vyhlížejí posily. Jejich velení vyzvalo armádu, aby nenechala opakovat scénář z Ilovajsku, kde bylo dříve obklíčeno hned šest praporů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Doněckem opět zmítala střelbaVideo: Reuters

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Na východní Ukrajině zuří dál těžké střety. Nadále je vzbouřenci ostřelováno letiště v Doněcku a bojuje se také západně od města.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ukrajinské tanky u KramatorskuVideo: Reuters

Tiskové oddělení armádní operace ATO oznámilo, že v noci na čtvrtek zabily vládní síly více než 120 rebelů.  Přiznalo však tvrdý tlak z nepřátelské strany. Agentura Novorosija uvedla, že vzbouřenci svedli úspěšné bitvy u Marjinky a Krasnohorivky.

Související témata

Foto: Profimedia.cz

Kyjev

Foto: STRINGER, Reuters

Průvod demonstrantů v moskvě

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám