Hlavní obsah

Dvě školačky ubily kladivem dva psy, jejich rodina přihlížela

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Patnáctileté školačky Kristína a Regina ze slovenského města Palárikovo ubily kladivem dva psy a svým brutálním činem se pochlubily na sociální síti. „Jeden čokl nechtěl zkapat, ten druhý byl po dvou ranách KO,“ napsala Kristína.

Dívky ubily dvojici psůVideo: JOJ.sk

 
Článek

Při činu, kterému přihlíželi i další příbuzní dívek, jim pomáhal také 22letý Martin. „Jak si dala tomu černému dvě po hlavě a kaput. Ten hnědý jich dostal minimálně 50 a nic,“ uvedl na sociální síti Martin.

Na základě popisu události na sociální síti a upozornění od občanů, zahájila slovenská policie ve věci vyšetřování.

„Přijali jsme podnět od občana, který našel informace o činu na internetu. Ve spolupráci se státní policí jsme předvedli dvě děvčata a jednoho chlapce,“ uvedl náčelník městské policie Radovan Ježo.

„Policie vyšetřuje případ týrání dvou psů. Podle dosavadních zjištění je pachatelé usmrtili údery kladivem do hlavy,“ potvrdila nitranská policejní mluvčí Renáta Čuháková.

Dívky údajně pocházejí z problémových rodin. Obě tvrdí, že psy zabily na žádost otce a děda, protože psi jim roztrhali kuřata a chtěli se jich zbavit. „Zabili slepice, byli zcela zbyteční. Bouchla jsem je po hlavě,“ řekla televizi Joj Regina. „Děda říkal, že je potřeba je zlikvidovat. Nelituji toho, Všichni doma jsme se tak rozhodli,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám