Hlavní obsah

Britský teenager znásilnil devadesátiletou stařenku, vyfasoval 16 let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Newport

Na šestnáct let poslal do vězení britský soud v Newportu osmnáctiletého Lee-Josepha Dixona, který v květnu znásilnil devadesátiletou stařenku v jejím domě v Ely u Cardiffu. Odsedět si musí minimálně osm let, uvedla BBC.

Foto: , Novinky

Policisté pachatele dopadli krátce po činu.

Článek

Dixon znásilnění přiznal, ale uvedl, že si na ně nepamatuje.

Mladík, který se v květnu vracel z večírku u kamaráda, ve čtyři ráno klepal a zvonil na všechny dveře domů, když se vracel do svého bytu. Ten byl vzdálený od kamarádova příbytku jen 300 metrů.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Otevřela mu devadesátiletá žena. Řekl jí, že je to naléhavé, a vnikl do domu. Přímo ve vstupní hale vdovu, která byla bosá a měla jen župan, znásilnil.

Hned po útoku žena zavolala policisty. Strávila dva týdny v nemocnici a nyní je v domě s pečovatelskou službou, protože se nedokáže vrátit do svého domu, kde prožila celý život.

„Chtěl jste jen uspokojit své sexuální potřeby a neměl jste ani gram soucitu s obětí. Tohle byl hrozný útok, zkazil jste jí zbytek života. Vaše oběť byla naprosto nezávislá žena, která žila sama v domě, kde prožila většinu svého života, obklopena vzpomínkami a věcmi. Žít sama v takovém věku vyžaduje značnou odvahu. Ale vy jste to zničil tu noc, kdy jste zazvonil u jejích dveří. Ublížil jste jí fyzicky i psychicky,“ řekl soudce mladíkovi.

Mladík byl zadržen 72 hodin po činu.

Reklama

Výběr článků

Načítám