Hlavní obsah

Charlese čeká podle bulváru rozvod s Camillou

Právo, znk
Londýn

Britský korunní princ Charles se podle bulvárního tisku má rozvést s manželkou Camillou Parker-Bowlesovou, což by znamenalo tečku za jejich více než čtyřicetiletým vztahem.

Foto: Mark Blinch, Reuters

Princ Charles s manželkou Camillou

Článek

Podle amerického časopisu Globe Camillu přímo rozzuřilo, že královna a Charlesova matka Alžběta II. plánuje určit za následníka trůnu nikoliv Charlese, ale princova syna Williama, mezi Brity velmi oblíbeného. A když se Camilla nemá stát královnou, chce se nechat rozvést a získat vyrovnání v přepočtu zhruba 7 miliard korun – jinak prý hrozí, že zveřejní ostře střežená tajemství královské rodiny.

Na koberci u královny

Alžběta II. ale nemá v úmyslu dát Camille ani penci a nařídila prý Charlesovi, ať se tedy rozvede. „Pozvala si Camillu na slovíčko do Buckinghamského paláce a pěkně to s ní všechno probrala, jak je ostudná a že se jí rodina potřebuje zbavit,“ napsal další bulvár Celebdirty Laundry.

Camilla navíc podle bulvárních serverů holduje alkoholu, což se královně také vůbec nezamlouvá. Několikrát se už neúspěšně léčila. Vztah Charlese s Camillou trvá od 70. let minulého století a pokračoval i během manželství prince s princeznou Dianou. Charles s Camillou se nakonec vzali v roce 2005 .

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám