Hlavní obsah

Velký návrat: Francouzský prezident Hollande a herečka Gayetová to dali dohromady

Paříž

Francouzský prezident François Hollande (59) a herečka Julie Gayetová (42) jsou údajně i nadále milenci, přestože se nedávno objevily zprávy, podle nichž je jejich vztah už minulostí. Tvrdí to alespoň ve své nové knize známý francouzský autor Yves Azéroual s tím, že prezident a herečka chtějí věc zveřejnit pravděpodobně v srpnu, jakmile to prý Hollandův kalendář dovolí.

Foto: Profimedia.cz

Julie Gayetová

Článek

Francouzský prezident a úspěšná herečka se podle informací z jejich okolí dál stýkají a tvoří v soukromí pár. Zveřejnění vztahu by nemělo dlouho trvat, je přesvědčený  Azéroual. „Hollande informace o svém vztahu zveřejní v srpnu, jakmile mu to dovolí prezidentské povinnosti,“ tvrdí.

Oba milenci se nadále stýkají, jejich schůzky jsou ovšem podstatně diskrétnější. Většinou se setkávají v Elysejském paláci.

Foto: Philippe Wojazer, Reuters

Francouzský prezident François Hollande

V srpnu si francouzští prezidenti vybírají dovolenou a část jí tráví zpravidla v pevnosti Fort de Brégançon na skalnatém ostrůvku u Azurového pobřeží. Kdysi to byla královská pevnost, od roku 1968 oficiální letní sídlo francouzských prezidentů. Velice rádi sem jezdili například Nicolas Sarkozy, jeho manželka Carla Bruniová tady trávila v létě část těhotenství či Jacques Chirac. Méně pak François Mitterrand. Nejezdil sem naopak Charles de Gaulle, protože mu tam prý vadili komáři.

Oficiální oznámení vztahu s herečkou by se podle Azérouala mohlo odehrát 12. srpna, v ten den bude Hollande slavit 60. narozeniny.

Azéroual sepsal o vztahu Gayetové a  Hollanda knihu, která ve čtvrtek přichází na pulty knihkupectví. V ní nejen slibuje i  „další odhalení“, například jak se oba poznali, jakým způsobem se tehdejší prezidentova životní partnerka Valérie Trierweilerová  o románku dozvěděla a jak se jejich vztah rozpadl.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám