Hlavní obsah

Slavnou německou kartářku pobodal zhrzený milenec její klientky

Je nejslavnější kartářkou v Německu. Na výklad se k ní objednávají hvězdy showbyznysu i politici, často například vykládala karty bývalému starostovi Düsseldorfu Joachimu Erwinovi. Osmašedesátiletá Esmeralda, občanským jménem Zagorka Janovic, své věštění málem zaplatila životem. V jejím bytě v Düsseldorfu ji pobodal muž, který ji obviňoval z toho, že mu svým výkladem karet zničila milostný vztah.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Turek Metin Kolkilic (43) žijící v Německu se dal dohromady se ženou, která kvůli němu opustila dlouholetého přítele. Žena se ale objednala u Esmeraldy. Chtěla vědět, zda udělala dobře a má začít nový život po boku nového muže. Vědma jí ale řekla, že by se měla vrátit k bývalému příteli. Mladá žena udělala to, co jí kartářka řekla.

Metin novou situaci neusnesl a rozhodl se pro pomstu. Minulý týden v pondělí zazvonil u bytu kartářky vyzbrojen ostrým nožem. „Slyšel jsem hluk a potom sténání,“ popsal situaci Rainer K., druh vědmy. Běžel do chodby a tam našel Esmeraldu v tratolišti krve. Měla hlubokou ránu na krku a několik bodných ran v zádech.

„Volal jsem na souseda, aby přinesl ručník, potom jsme oba tlačili na rány, abychom zastavili krvácení,“ popsal Rainer.

Kartářka se na univerzitní klinice podrobila operaci a je mimo ohrožení života. „Ačkoli má ohromnou ránu na krku, tepny nebyly porušené,“ dodal životní druh vědmy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám