Hlavní obsah

Putin si zahrál hokej s bývalými hvězdami, dal šest gólů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Ruský prezident Vladimir Putin, známý svými sportovními aktivitami, se v pátek večer chopil hokejky a postavil se na led po boku legend ruského hokeje. Zápas v rámci exhibiční Noční hokejové ligy vyhrál jeho tým 21:4. Šéf Kremlu vstřelil šest gólů a na pět dalších přihrál.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Putin si zahrál hokej s bývalými hvězdamiVideo: Reuters

 
Článek

Podle ruské agentury RIA nastoupil v Putinově týmu například ministr obrany Sergej Šojgu, několik významných byznysmenů, moskevský gubernátor či šéf Kontinentální hokejové ligy. Hokejový um týmu přinesly někdejší hvězdy ruské reprezentace, mezi nimiž byl například útočník Pavel Bure. Zápas se odehrál na stadionu v Soči, který letos hostil olympijský hokejový turnaj.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Putin se představil veřejnosti jako hokejistaVideo: Reuters

Putin se s oblibou ukazuje při různých sportovních a fyzických aktivitách. Před časem oblétly svět fotografie do půli těla vysvlečeného ruského prezidenta, který v chladné sibiřské řece chytal ryby. Jindy v podobně sporém úboru jezdil na koni. Vyzkoušel si také například judo, potápění nebo řízení formule.

Foto: Alexei Druzhinin/RIA Novosti/Kremlin, Reuters

Prezident a jeho spoluhráči

Ani páteční hokejový zápas nebyl jeho prvním. Na stejném stadiónu odehrál Putin v lednu zápas, který byl testem připravenosti ledu před olympiádou.

Související témata

Foto: Michael Klimentyev/RIA Novosti/Kremlin, Reuters

Ruský prezident Vladimir Putin

Foto: STRINGER, Reuters

Průvod demonstrantů v moskvě

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám