Hlavní obsah

Exmanžel Nory Mojsejové chtěl dostat Bartošovou na léčení

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Bývalý manžel Nory Mojsejové se vloni pokusil dostat Ivetu Bartošovou na košickou psychiatrii, aby tam zpěvačka podstoupila protialkoholní léčbu. Josef Rychtář však údajně chtěl od Braňa Mojseje 4000 eur (asi 110 tisíc korun) týdně, z léčby proto sešlo. Informovalo o tom úterní vydání deníku Nový čas.

Článek

Podle Mojseje požadoval Rychtář „výměnou“ za Bartošovou 4000 eur týdně. „Když jsem viděl, v jak špatném stavu Iveta je, zatelefonoval jsem primářce košické psychiatrie Evě Pálové, zda jí může pomoct. Za tři dny měla připravený pokoj, kde měla absolvovat dvoutýdenní detoxikační kúru. Byl jsem ochoten zaplatit její převoz na kliniku. Spojil jsem se s panem Rychtářem, ale nebyl zájem,“ uvedl Mojsej.

Ve vile v Uhříněvsi se údajně objevil muž z východního Slovenska, který nabízel převoz zpěvačky. „Rychtář se otočil ve dveřích, že pokud chci Ivetu vzít na léčení, stálo by to 4000 eur týdně,“ potvrdil nejmenovaný Slovák, který pro Ivetu přijel. „Pan Rychtář vydláždil Ivetě cestu k činu, který vykonala. Je mi líto i Artura, ale selhala celá společnost.

Žijeme ve zvláštní době, kdy si o člověka nikdo nestará,“ dodal Mojsej. Bývalý manžel podnikatelky Mojsejové, známé z pořadu Šéfka, měl v minulosti rovněž problémy s alkoholem. Mojsejová je momentálně ve vyšetřovací vazbě. Je podezřelá z mnohamiliónového podvodu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám