Hlavní obsah

Francouzský prezident Hollande je sám, Gayetová ho opustila

– Paříž

Francouzský prezident François Hollande zřejmě dostal padáka od herečky Julie Gayetové, kvůli níž nedávno opustil svou družku Valérii Trierweilerovou. Informují o tom francouzská média.

Foto: Profimedia.cz

Francouzská herečka Julie Gayetová

Článek

"V jejím telefonu (Gayetové) už nezní Hollandův hlas. Přerušila kontakt," napsal magazín Gala s tím, že už koncem loňského roku, tedy ještě před odhalením románku, si Gayetová nebyla svými city vůči Hollandovi ani budoucností takového "velmi exponovaného vztahu" jista. Nikdy prý nesnila o kariéře první dámy, naopak chce raději rozvíjet svou hereckou kariéru.

"Zatímco svět překvapeně přihlížel jejich tajným eskapádám, oba se navzájem vzdálili. Povaha vztahu se změnila," napsal dále magazín. V uplynulých týdnech Hollande a Gayetová už mezi sebou komunikovali jen prostřednictvím telefonu a SMS, aby se vyhnuli tomu, že se na veřejnosti bude dále propírat jejich soukromí. Gayetová, matka dvou synů ve věku 13 a 15 let, už podle magazínu nechtěla čelit mediálnímu tlaku.

Hollande ani Gayetová oficiálně svůj vztah, který podle magazínu Closer trval dva roky, nikdy nepotvrdili, ani jej ale nepopřeli. Prezident jej přiznal jen nepřímo poté, co jeho noční tajné výlety na skútru za Gayetovou praskly.

Spekulace o návratu k Trierweilerové

Francouzská média mezitím spekulují, zda se nyní Hollande pokusí oživit svůj vztah se svou starou láskou Trierweilerovou a získat nazpět její srdce. Oba se totiž údajně opět pravidelně stýkají a v Hollandově pracovně leží na stole stále jejich společná fotografie z dob, kdy byli ještě spolu.

Autorka právě vydané knihy s titulem "Prezident, který chtěl žít své životy" Elise Karlinová napsala, že Hollande v sobě "znovu objevil" náklonnost k Trierweilerové. Podobně to vidí i Gala. "Juliet se od prezidenta odvrátila....a Valérie k němu stále něco cítí," napsal magazín.

Reklama

Výběr článků

Načítám