Hlavní obsah

Čecha zadrželi v Rakousku za volantem kamiónu s 2,5 promile

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vídeň

Rakouská policie zadržela v pátek nedaleko Salcburku 51letého Čecha, který usedl za volant nákladního vozu s 2,5 promile alkoholu v krvi. Informovala o tom agentura APA. Řidič kromě toho podle policie spáchal více než 20 vážných dopravních přestupků.

Článek

Český řidič na sebe upozornil policejní hlídku nebezpečnou jízdou na dálnici A1 na úseku  z Lince do Salcburku. Zablokovala proto svým vozem levý jízdní pruh, aby tahač nemohl ohrozit další řidiče.

Opilý Čech poté ještě srazil zátarasy chránící dělníky, kteří prováděli na dálnici stavební úpravy. Nikomu z nich se nic nestalo. Policii se následně podařilo donutit řidiče zastavit na odpočívadle, srazil však přitom ještě další dopravní značku.

Tento týden se jedná již o druhý podobný případ. Ve středu zadržela dálniční policie nedaleko Vídně jiného českého řidiče nákladního vozu, kterému naměřila 2,3 promile alkoholu v krvi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám