Hlavní obsah

Násilník si ze stařenky udělal kolotoč

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jilava

Rumunská policie pátrá po skupině mužů, kteří si krutě vystřelili z důchodkyně na ulici. Jeden z násilníků, kteří postávali před barem ve městě Jilava, popadl kolemjdoucí ženu v oblasti ramen za župan a začal se s ní zběsile točit kolem dokola, uvedl server Dailymail.

BEZ KOMENTÁŘE: Násilník popadl stařenku a začal s ní ve vzduchu točitVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Na záznamu z celého incidentu je vidět, jak muž posilněný alkoholem chytil ženu a několikrát se s ní otočil kolem své osy. Ostatní ho přitom povzbuzovali a propadali výbuchům smíchu. Když po chvíli stařenku pustil, byla evidentně dezorientována a pokusila se utéct.

Výtržníci však svého kumpána začali hecovat, aby to udělal ještě jednou. Ten se proto za penzistkou rozběhl, po pár metrech ji dostihl a akci s ní zopakoval.

Videozáznam se objevil na sociálních sítích, kde jejich uživatelé identifikovali násilníka jako muže vystupujícího pod jménem Eu Geo Offycyall. Nahrávku už zkoumají i policisté.

„Prošetřujeme tento incident. Chceme zjistit, kdy bylo video natočeno, kde přesně a co to bylo za lidi. Pak bude připravena zpráva pro státního zástupce, který rozhodne, jaká opatření přijmout,“ uvedl mluvčí místní policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám