Hlavní obsah

Obětí německého policisty kanibala byl Polák, který prý chtěl být sněden

Právo, Pavol Minárik
Drážďany

Německý policejní komisař Detlef G. (55), který dosud pracoval na kriminálce v Drážďanech, zabil, rozčtvrtil a snědl Wojciecha S., Poláka pocházejícího z Varšavy. Dvojice se potkala na portálu, který vyhledávají lidé se sklony ke kanibalismu. Podle dosavadních zjištění vyšetřovatelů „Němec zabil a snědl Poláka na jeho přání,“ informoval polský deník Fakt.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

K vraždě došlo 4. listopadu v saské turistické obci Gimmitzal v malém penziónu, jehož vlastníkem je německý policejní komisař. Ten ho ještě donedávna pronajímal turistům za 13 eur na noc i se snídaní.

Detlef G. podřezal svou oběť nožem, část jejího těla zřejmě snědl a ostatní části zakopal na zahradě. „Kriminalisté na více místech našli 35 kilogramů lidských ostatků. Byly však rozsekány na tak drobné kousky, že patologové měli problémy s jejich přesnou identifikací,“ napsal ve středu Fakt.

Korespondence v počítači odhalila vraha

Policie natrefila při zkoumání počítače oběti, která pracovala v Německu, na stopy vedoucí k vrahovi. Původně se mělo za to, že zavražděný muž pocházel z Hannoveru. Z analýz jeho korespondence s Detlefem G. jednoznačně vyplynulo, že „se oddával fantazírování o kanibalismu, také chtěl být zabitý, rozčtvrcený a sněden,“ napsal deník odvolávající se na policejní zdroje.

Podle bulvárního listu Bild je pachatelem pracovník oddělení forenzních analýz saské policie. Bild tvrdí, že je grafologem.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám