Hlavní obsah

Brit se při vraždě fotil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stafford

K vraždě 17leté dívky se u soudu v britském Staffordu v pondělí přiznal o šest let starší Jamie Reynolds, který se bez úspěchu ucházel o její přízeň. Georgii Williamsovou uškrtil u sebe doma, kam ji vlákal. Při vraždě se fotil, uvedl deník The Daily Telegraph.

Foto: Profimedia.cz

Jamie Reynolds

Článek

„Existuje fotografický důkazní materiál vztahující se k činu, pořízený pár chvil před, během a po vraždě,“ uvedl žalobce David Crigman a upozornil, že fotografie v soudní síni uvidí jen soudce.

Foto: Profimedia.cz

Georgia Williamsová

Crigman doplnil, že Reynolds se vyžíval v pornografii v jejích extrémních polohách. Našly se u něj také fotografie „nevinných dívek, které vyvěsily své snímky na internetových sociálních sítích a obžalovaný je zneužil“. Údajně jejich obličeje přiřazoval k obrázkům nahých žen. Kromě toho si psal erotické povídky o Williamsové, dceři policejního vyšetřovatele.

Té Reynolds nabízel milostný vztah, byl ale odmítnut. Na konci letošního května se mu přesto podařilo vylákat ji k sobě domů ve městě Telford pod záminkou, že jí pořídí fotografie, které by mohla použít jako modelka ve svém portfoliu.

Tam ji však uškrtil, načež tělo naložil do auta a zbavil se ho v lesní oblasti o 80 kilometrů dále. Hned poté uprchl do Skotska. O tři dny později ho zatkli v Glasgow.

Rozsudek bude vynesen za dva týdny. Reynoldsovi hrozí doživotí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám