Hlavní obsah

Muž na Slovensku měl sexuálně zneužívat vlastní mentálně postižené syny

Právo, Ivan Vilček, Bratislava

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Otřesný případ sexuálního násilí řeší na jižním Slovensku. V obci nedaleko Komárna byl v sobotu zatčen 59letý muž, který měl sexuálně zneužívat své dva mentálně postižené syny.

Slovák měl sexuálně zneužívat vlastní mentálně postižené synyVideo: TV Markiza

 
Článek

„Muž byl obviněn ze zločinu sexuálního zneužívání. V policejní cele čeká na rozhodnutí soudu o vazebním trestním stíhání,“ uvedla nitranská policejní mluvčí Renáta Čuháková.

Podle televize Markíza žila rodina v polorozpadlém domě na okraji blíže nespecifikované obce u Komárna na jihu Slovenska. Staršímu synovi je deset let a mladšímu čtyři roky. Oba jsou mentálně postiženi.

„Starší je autista a menší ani ve čtyřech letech nemluví,“ uvedla jedna ze sousedek. Rodinu často navštěvovala sociálka. Sousedé tvrdí, že rodina žije ve velké bídě, muž přes patnáct let nepracuje a děti často žebraly o jídlo.

„Dávali jsme jim chléb či koláče,“ uvedla sousedka.

Sousedé však nevěří, že by otec své syny sexuálně zneužíval. Není zatím jasné, kdo sexuální zneužívání dětí oznámil. Manželka se syny odešla z domu ještě před příjezdem policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám