Hlavní obsah

Belgičanka rok spala po boku svého zemřelého manžela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brusel

Jedna obyvatelka Bruselu ve svém bytě zhruba rok spala vedle mrtvoly svého manžela. Přišlo se na to, až když neplatila nájem a majitel se začal domáhat jejího vystěhování. V pátek pak do bytu i vnikl. Na svém webu to v úterý uvedl belgický list La Dernière Heure.

Foto: Profimedia.cz

Belgičtí policisté. Ilustrační foto

Článek

Deník zveřejnil působivé fotografie mumifikovaného těla třiasedmdesátiletého muže, který podle prvního ohledání zemřel loni přirozenou smrtí na dýchací problémy.

Devětašedesátiletá žena sousedům tvrdila, že manžel odjel na léčení. "Mysleli jsme si, že ten zápach pochází z odpadků. Žena už delší čas nevycházela a byt jich byl plný," vysvětlili sousedé.

Hrůzostrašná skutečnost se tak ukázala až poté, co žena přestala platit nájem a majitel si vymohl její vystěhování. Manželé v bytě žili asi deset let. "Mrtvé už jsem viděl, ale nikdy v takovém stavu. Žena navíc ještě spala u těla svého muže," citoval list majitele bytu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám